úterý 30. srpna 2011

Kosmetická recenze: Elf essentials

Po týdenním makání na trénincích a občasném válení se u bazénu jsem zase zpět. Místo toho jsem taky mohla natáčet reklamu na Matalan a být asistentka na filmovém festivalu v Litoměřicích, ale co se dá holt dělat. Dneska pro Vás mám recenzi na kosmetiku Elf.
Pokud jste o ní ještě neslyšeli, je to americká značka kosmetiky, jejíž zkratka znamená jednodušše Eyes Lips Face. Elf má tři různé řady-nejlevnější základní, pak malinko dražší minerální a nakonec řadu profesionální. Protože jsem doteď s Elf zkušenost neměla, rozhodla jsem se objednat si napoprvé jen věci z té nejlevnější Essentials řady. V českém e-shopu stojí každá věc z této řady 39 Kč, což je dokonce ještě hodně v porovnání s cenou v USA; tam stojí výrobky Essentials pouhý jeden dolar. Já jsem si na zkoušku objednala 4 věci:

Rtěnka
Odstín jsem dlouho vybírala a nakonec vybrala Posh. Barva je docela pěkná, i když jsem si představovala trochu jinou. Vypadá tmavě červeně, ale na rtech je spíš taková dorůžova. Nanáší se poměrně dobře, je jakoby suchá(matná), ale nevysušuje. Akorát se na ni musí opatrně; sestře už se ta její zlomila.

Stíny
Asi nemám moc nic co říct. Standartní pudrové stíny, fajn barvy, akorát by možná mohly být trochu výraznější. Musí se toho nanést celkem hodně, ale za 39 Kč, nekupte to, že. Tenhle odstín se jmenuje Nouveau neutrals.

Tvářenka
Mám odstín Flush, což je příjemná růžová barva. Není nijak výrazně bijící do očí,  za což jsem ráda. Až na trochu komplikovanější obal jsem spokojená; se sestrou jsme se ho střídavě snažily otevřít asi půl hodiny, až jsme nakonec našly na internetu návod, podle kterého jsme se tvářenku dalších 20 minut snažily vypáčit. Nakonec se to naštěstí podařilo.

Štětec
K tvářence jsem si ještě objednala velký štětec, se kterým jsem také spokojená. Perfektně pasuje na velikost tvářenky, jen mu trošku padají chlupy. Jinak v pořádku.





Zvláštní, že ve skutečnosti jsem si připadala až zmalovaná a na fotce to zas vypadá, že třeba nemám žádné stíny. Jak jsem už řekla, ty zrovna nejsou úplně nejintenzivnější, takže se na ně musí trochu víc pořádně.

Celkově jsem s Elf poměrně spokojená, i když jsem od něj zas tolik nečekala. Upřímně řečeno, za 39 Kč se ani v Číně nedají vyrobit zázraky, takže některé výrobky prostě nejsou žádná velká hitparáda. Některé mě ale naopak příjemně překvapily; kromě toho, co jsem si objednala já, například sestřin korektor v tyčince nebo pudr. Naopak ale třeba taková černá tekutá oční linka v tužce absolutně nepíše. Těžko ale říct, jestli je to jen vadný kus nebo jsou takhle mizerné všechny.
Objednávala jsem z http://www.eyeslipsface.cz/ . Poštovné stálo 110 Kč.

P.S. Jinak připomínám, že jsem taky na FACEBOOKU !

15 komentářů:

  1. no vidim ze si tam asi nic neobjednam...
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, s tou tvářenkou jsem taky zápasila. Mám odstín Coy, je moc příjemný, jen strašně práší, ale dá se to přežít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Náklady v Číně jsou daleko nižší než 39 kč. Tipla bych tak 1, maximálně 2 kč, ne-li dokonce méně.

    OdpovědětVymazat
  4. Pár věcí od nich mám. Něco mi vyhovuje, něco ne. Ale za ty ceny, co bych chtěla :-)
    Fajn recenze, ráda si přečtu o něčem co nemáma pak je jednodušší se rozhodnout zda to pořídit nebo ne :-)

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem hnedka rtěnku zlomila :) hnedka při prvním použití :( ale jinak je pěkná
    Queen of second hand

    OdpovědětVymazat
  6. Máš strašně krásný a zajímavý obličej! Opravdu nádherná...

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá recenze ! Několik výrobků doma mám a jsem celkem spokojená,proto jsem zrovna včera objednala druhou várku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Bohužel, tato recenze je k ničemu. na obří nos totiž zatím žádné přípravky neexistují, ale možná se dočkáš role princezny Bosany v remaku Tří veteránů. Jestli ano, ráda si do tvého nosánku zapíchnu vlajku. Případně doporučuji zpeněžit upečené muffiny a šetřit korunky na plastiku. Těším se na tvůj další blog, ale stejně neunikneš :-*

    OdpovědětVymazat
  9. terko, podle minuleho blogu jsem pochopila, ze chodis na castingy, muzu se zeptat u jakych ses agentur? diky

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Evží,
    CastingPlus, DeeDee, Echo casting, Filmcast, Extrafilms, Unifis a Locall casting :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělá recenze, závidím ti tvou kvalitní pleť.. Já se bohužel bez kvalitních krycích výrobků neobejdu :) P.S.: Máš skvělý blog!

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  13. líbí se mi ta barva rtěnky, nevýrazná, příjemná.

    OdpovědětVymazat
  14. a muzu se jeste zeptat, chodis casto na castingy?

    OdpovědětVymazat

Návštěvy