neděle 21. srpna 2011

It girl: Kendall Jenner

     Jméno Kendall Jenner vám možná nic neříká, ale když se řekne Kardashian, určitě budete vědět. Kendall Jenner  je totiž 16 letá sestra Kim Kardashian a momentálně se stává jednou z amerických "it girls". Právě po Kimině vzoru (a vlastně po vzoru celé hvězdné Kardashian family) se Kendall vydala do světa show bussinesu a její hvězda rychle stoupá. Začala v reality show Keeping up with the Kardashians, která už má 6 sérií, v roce 2010 se stala modelkou a brzy také Forever 21 "it-girl." Se svou sestrou je také jednou z tváří webových stránek amerického časopisu Seventeen. Někdo se holt umí dobře narodit.
     Kendall možná ještě nemá tak dobře "vypracovaný" styl jako její sestry a často ji na fotkách uvidíte pobíhat jen v tričku a šortkách, nicméně už teď má její styl trochu něco do sebe. A jelikož se její tři starší sestry v módním průmyslu pohybují už nějaký ten pátek, Kendall rozhodně nebude zaostávat, takže o ní určitě ještě uslyšíme!
















P.S.Odjíždím teď pryč a vracím se až 29.8., takže tu teď týden nic nebude. Mějte se!

8 komentářů:

  1. miluju jí! a vlastně všechny z Kardashians/Jenner family! Keeping up with the Kardashians je jeden z mých nejoblíbenějších reality show, a Kendall a Kim mám nejradši :))

    www.myamericandr3am.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se její styl líbí...až teda na ty tašky LV :D

    Na mém blogu probíhá giveaway tak jestli chceš, zúčastni se ;)

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. definitely the babes of the kardashian clan!

    OdpovědětVymazat
  4. pokud máš ráda vintage kousky tak zavítej ke mě na nově vytvořený shop :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už i teď je velmi zajmavá. Navíc já její sestru Kim vážně zbožňuju:))

    OdpovědětVymazat
  6. Kim se mi vubec nelibi. Me proste prijde oplacana a umela. Ale Kendall je nadherna a Kylie je taky cim dal krasnejsi. Na keeping up with the Kardashians koukam hlavne kvuli nim dvema!

    OdpovědětVymazat

Návštěvy