pátek 19. srpna 2011

Quick summer post

     Léto zrovna nefiguruje na přední příčce v žebříčku mých nejoblíbenějších ročních období. Nerada nakupuju letní oblečení, nerada se odhaluju a nesnáším horko. Proto jsem asi jedna z mála, která je poměrně spokojená s letošním (ne)letním počasím a naopak nadává na to vedro, co bylo včera a dneska. Připadám si jak roztékající se karamelka. Taky už se těšíte na podzim? Já moc! Nicméně, snažím se nefňukat, najít na tomhle počasí něco pozitivního a aspoň trochu si to užívat.

     Dneska jsem uvařila výbornej oběd, mně samotný chutnal moc a i maminka mi ho pochválila. Byla to rajčata plněná kuskusem s bylinkami a k tomu mleté maso; vymyslela jsem to ráno a nechci se chválit, ale bylo to jedno z nejlepších jídel, co jsem za poslední dny jedla. Právě jsem se vrátila z venku a teď to vidím ještě na zbytek Gilmorek, pak plavky a moje Iced Chai Latté (dobrý, ale diabetikova smrt! pro člověka, co nejí sladký a přijíma cukr prakticky jen v ovoci je to trochu síla), potom nákup s maminkou a večer ven s kamarády. A co vy, co plánujete na druhý letní den? :)





































P.S. Nenudím Vás takovými články? Chcete jich víc? Úplně soukromý deníček se všemi hot podrobnostmi už dělat nechci, ale takovéhle "random" články mě u ostatních docela baví.


19 komentářů:

  1. Jsem an tom uplne stejne s tim letem! :-) A na knizku od Murakamiho se taky chystam, mam ho moc rada

    OdpovědětVymazat
  2. Haruki Murakami je moc dobrá volba!!! Můj nejoblíbenější autor ;)

    Články mě baví

    OdpovědětVymazat
  3. Hahah, jsem na tom taky úplně stejně, ale nakupovat letní věci mě docela baví, protože jsou o dost levnější než ty podzimní (miluju podzim). :DD Máme asi stejný ipod a máš pěkný plavky. A nenudí mě to, naopak. A stejně jako Ty jsem asi přešla na jiný blog z důvodu většího soukromí. Už mě to štvalo, čtenáři pak byly občas i drzí :( Mně tyhle random články také baví. .)
    PS: Ten recept by mě mooc zajímal, jelikož kuskus miluju! ale nemám nápady, s čím ho nakombinovat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám léto ráda moc, ale nerada se odhaluji. Plavky? Nene, to není můj případ!

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, oni to Chai latté dělají i v ledové podobě .. škoda že je Praha taak daleko :( . Je to sladší než normální Tea Chai Latté? :)
    Jinak ty přijímáš cukr jenom v ovoci ? :O To jako vůbec nejíš sladké?

    OdpovědětVymazat
  6. Já naopak léto a vedra miluju, ale letos mi to ani nevadí. Dovolenou u moře jsem si užila a jinak propršené dny trávím celé v práci, tak mi to aspoň není líto, že přicházím o slunné dny:) Jinak super tričko a plavky:)

    OdpovědětVymazat
  7. mě se takové články líbí. Mě teda to počasí celkem štve. Nemuselo by být uplné vedro, ale aspoň aby nepršelo a svítilo sluníčko:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tyhle články baví moc :)! Pokud chceš zúčastni se u mě giveaway :)!
    http://kockandy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Snidane u Tiffanyho je vyborna knizka! A film samozrejme taky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych chtěla víc infa o té knize :) A s létem to mám podobně, leč na podzim se taky 2x netěším. Já jsem jarní.

    OdpovědětVymazat
  11. Aj ja mám rada takéto články, aspoň sa inšpirujem čo mám počas voľna robiť :D Haruki Murakami je môj najobľúbenejší autor, zbožňujem ho! Keď si náhodou nečítala od neho Norské drevo, tak ti to doporučujem. Je to najkrajšia kniha, a hneď po nej je Kafka na pobreží. Aké knihy si od neho čítala?

    OdpovědětVymazat
  12. super článek!!! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. joooo jseš zpátky!! :) wohoooo

    OdpovědětVymazat
  14. Murakami je taky můj nejoblíbenější spisovatel. On má prostě něco do sebe.

    Jojo, tohle latte dělají i studené.

    Nene, nejím vůbec sladké:)

    V knize jsem teď v půlce a zatím mě hodně baví, stejně jako všechno, co jsem od něj doteď četla. Je to trochu jakoby ve stylu filmového scénáře; ne, že by tam byly rozepsané repliky, ale Murakami to popisuje jakoby z pohledu kamery, co vidí a co ne, kam se zrovna kouká, jak přesně to v místnosti vypadá, navíc vždycky u kapitoly připíše přesný čas a místo.

    Norské dřevo, Kafka na pobřeží, Po otřesech, Na jih od slunce, na západ od hranic, O čem mluvím, když mluvím o běhání, teď Afterdark a ještě mám Hard boiled wonderland, ale k tomu jsem se ještě nedostala.

    Jupííííí! :D

    OdpovědětVymazat
  15. jen piš! podle mě už se pomalu vytrácá ty smysluplné články, ale ty se držíš, a tašku FUCK THE FASHION chci hned!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, tak jsem tě našel. Viděl jsem tvá dvě videa na yt a nemohl se dohledat blogu. Až skrze Lucku z A Cup of Style a její podobné weby mezi nimiž jsi byla i ty. Tedy přes Indie kid jsem se dostal až sem. Tak a teď se tu porozhlédnu.

    OdpovědětVymazat
  17. odkud je to triko? to chci! :-)

    OdpovědětVymazat

Návštěvy