úterý 9. srpna 2011

Kosmetická recenze: L'Oreal lash architect mascara&bourjois eyeshadows

       Jako vůbec první článek jsem si pro Vás připravila kosmetickou recenzi a rovnou na dva produkty. Začala bych prvním, a to očními stíny Bourjois. Jsou to na první pohled obyčejné, jednoduché pudrové béžové stíny. Například já jsem zastáncem jednoduchého make-upu, takže pro mě jsou naprosto ideální; buď samy o sobě, s trochou černé tužky nebo očních stínů v hnědých odstínech. I přes celkem velké množství třpytek se dají v pohodě používat na denní nošení a nevypadáte v nich jako disko-koule. A navíc je v nich i zrcátko, což je poměrně praktické. Jsem spokojená, doporučuju! Stojí asi 270 Kč.

      Dalším produktem je voděodolná řasenka od L'oreal Lash architect. Ta mě ale poněkud zklamala. Prý má vytvářet efekt falešných řas a nekonečně řasy prodloužit. Toho jsem si bohužel ale moc nevšimla. Kartáček průměrný, řasy rozhodně nevypadají jako umělé a ani je moc neprodlouží, maximálně je trochu "zahustí". A navíc trochu nechává v řasách malinké černé částečky. Prostě průměr. V D&M ji mají za 399 Kč, což mi přijde dost, vzhledem k tomu, že se dají sehnat mnohem lepší řasenky třeba i o 100 Kč méně.








5 komentářů:

  1. máš oči jako mrkací panenka

    OdpovědětVymazat
  2. Bourjois oční stíny jsou moje nejvíc nejoblíbenější. Ty jejich malý kulatý krabičky jsou docela moje posedlost, už jich mám požehnanou sbírku:) V My jsem dokonce ukořistila tři různé stíny za 150,-, protože jim chyběl aplikátor - který nepoužívám:)

    OdpovědětVymazat
  3. Bourjois stíny taky miluju,tyhle mám a jeste mám ty černé!
    a más nejnádhernejsi rasy!

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné kukadlá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Stíny jsou úžasné...jaký je to odstín prosím?

    OdpovědětVymazat

Návštěvy