pondělí 15. srpna 2011

Kosmetická recenze: Rimmel match perfection foundation&powder

     Ahoj! Nejprve bych chtěla poděkovat za prvních 15 pravidelných čtenářů; blog jsem sice spustila už před pár dny, ale zveřejnila ho teprve včera, tak doufám, že se čtenářská základna bude v budoucnu zvětšovat!
Dneska pro Vás mám kosmetickou recenzi na dva produkty, které mám přesně týden a jsou to Rimmel match perfection make-up a pudr. Na trhu sice možná nejsou úplně žhavými novinkami, ale to myslím vůbec nevadí.
     Začala bych make-upem. Jelikož jsem celkem bledá, mám nejsvětlejší odstín 100 Ivory a možná i ten se mi na mě zdá stále trošku tmavší. Nicméně během tak půl hodinky po nanesení se to tak nějak "vstřebá." Make-up je hodně lehký, snadno se roztírá, docela hezky voní. Jsem s ním opravdu spokojená. Řekla bych, že v řadách levnějších make-upů z drogérie je to určitě jeden z těch lepších. Stojí 249 Kč a seženete ho třeba v D&M nebo Rossmanovi.
     Co se týče pudru, jsem také víceméně spokojená, prakticky asi nemám co vytknout. Mám stejný odstín jako make-up, zdá se sice být trochu víc do oranžova, ale na obličejí vypadá dobře. Jediné, co se mi moc nelíbí je houbička na pudr, která je schovaná (spolu se zrcátkem, malé významné plus!) v takové "přihrádce" pod samotným pudrem. Zdá se mi, že pudr se s touto houbičkou neaplikuje úplně nejefektivnější, navíc mi houbička není úplně příjemná na kůži a trochu smrdí. Doporučuji si pro to vzít buď štětec nebo nějakou jinou labutěnku. Pudr stojí také 249 Kč a je k sehnání (světedivse!) opět v D&M, hned vedle make-upu.

Na poslední fotce můžete vidět, jak vypadají oba v akci.




6 komentářů:

  1. Ahoj, jsem moc ráda, že jsi zveřejnila odkaz na tvůj nový blog :-)
    Tekutý makeup nepoužívám, používám minerální pudry od Bare Escentuals. Což je vlastně makeup a pudr v jednom :-) A spokojenost největší :-)
    Jinak dobrý typ. Rimmel jsem také kdysy používala.

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle dvě věcičky momentálně používám a jsem s nimi naprosto spokojená za tu cenu! a taky používám k pudru štětec =) takže velké PLUS =)

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám,že u toho blogu zůstaneš,protože mě opravdu bavíš :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Pudr sem si koupila už druhý sem s ním spokojená, akorát příště si asi koupím jiný od rimmelu protože se mi zdá že i ten nesvětlejší odstín je na mě tmavý ale přijde to jenom mě...divný. Doufám že na tomhle blogu vydržíš :)

    OdpovědětVymazat

Návštěvy