pátek 30. září 2011

Jak na to: jednoduchý denní make-up












































     Dneska pro vás mám první tutoriál v dějinách blogu. A protože je první, nebude to rozhodně nic složitého, vlastně to bude docela primitivní. Navíc vám to nezabere víc jak deset minut a nebudete k tomu potřebovat hromady produktů. Ještě než začnu popisovat, chci se omluvit za své obočí (díky kterému je většina dnešních fotek absolutně nepoužitelná), se kterým musím si musím už vážně nechat něco udělat (protože si s ním fakt nevím rady) a za druhé za své vlasy, které dneska nebyly úplně v nejlepší kondici pro focení. Pravda, není to úplně nejlepší začátek v dějinách "tutoriálů" na tomhle blogu, nicméně není to zas takový průšvih a vy to SNAD přežijete ve zdraví!

     Tenhle make-up je podle mě naprosto vhodný  na denní nošení (můžete malinko ubrat na rtěnce nebo třeba použít světlejší odstín, ale myslím, že za takovouhle barvu vás nezavřou..) a já se takhle sama dost často líčím. Většinou ale používám jiný odstín rtěnky.
Jak už jsem řekla, postup je vážně primitivní a rychlý. Takže jdeme na to!

1.)Ze všeho nejdříve jsem samozřejmě nanesla make-up, a pak zafixovala pudrem. Make-up i pudr používám Rimmel Match perfection a docela mi vyhovují, nicméně znova si je už asi nekoupím. Make-up je docela fajn, sice trochu mastnější, ale dobře se roztírá a pěkně voní, ale pudr mi na mě přijde příliš oranžový, i když mám nejsvětlejší odstín. Potom jsem nanesla tvářenku od Elf v odstínu Flush.

2.)Co se týče očí, používala jsem mini-paletku Hazy Hazel rovněž od Elf, se kterou jsem hodně spokojená. Nejsvětlejší odstín jsem nanesla do vnitřního koutku a trochu pod oblouk obočí, veprostřed jsem pokračovala středně tmavě hnědým odstínem a na vnější koutek jsem použila odstín nejtmavší. Ten jsem pak také použila do dolního vnějšího koutku pro vytvoření dolní "linky" (nepoužívala jsem žádnou tužku). Celé oční víčko jsem nakonec trochu přejela velkým štetcem, aby se barvy trochu "spojily" a nanesla jsem řasenku Lash architect od L'Oreal.

3.)Na rty jsem pak používala už jen rtěnku Elf v odstínu Posh. Doporučuji ale pod tuto rtěnku nanášet nějaký balzám, je totiž sama o sobě celkem suchá.

Hotovo! Primitivní, ne? Příště se budu snažit o něco nápaditějšího a malinko složitějšího ;)

12 komentářů:

  1. Jojo, odstín pudru bys asi potřebovala jiný.. Na té první fotce to celkem byje do očí, ale myslím, že v reálu to tak vidět nejde. Jinak super, jsem ráda, že jsem objevila tvůj další blog a zatím jsem z něj nadšenější než z toho předchozího ( a to snad ani nejde!:D ).

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, jestli to nezkresluje foťák, ale jsi tam taková do oranžova. Nevím, jestli to dělá makeup nebo pudr, ale myslím, že pudrem. Přidala bych nějaký korektor pod oči a rozjasnit tváře, nebo trošku přidat s tvářenkou. Taky bys maličko potřebovala protrhat obočí, ale já jsem detailista. Neber to zle :D prosím.

    OdpovědětVymazat
  3. ano a nohy si si zabudla oholit! :D prosim ta, vyzeras super, nikde ziadna oranzova a obocko je v pohode!!

    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas s Kate, oboci mas super, ja bych brala hustci oboci hned. Slusi ti to, moc se mi to libi:)

    OdpovědětVymazat
  5. no ne, konečně jsem zase na tvůj blog narazila, dobře že opět bloguješ :))

    moc hezké líčení ;)

    OdpovědětVymazat
  6. mně se tvoje obočí hrozně líbí! :D)) a takovéhle podobné líčení používám běžně pro denní nošení :))

    OdpovědětVymazat
  7. Páči sa mi to. Aj ja do školy používam najradšej jednoduchý make-up :D

    OdpovědětVymazat
  8. tenhle styl malování mám nejraději, jednoduché, nevýrazné a celkem sexy, tak to mám být!

    OdpovědětVymazat
  9. jednoduché, nenápadné líčení mám asi nejraději. tedy pokud se už musím líčit =)

    OdpovědětVymazat
  10. Liceni ti slusi, akorat mas na fotkach vyrazny knirek, ale z toho si nic nedelej.. Ma to kazdej, kdo "trpi" tmavymi chloupky. Ja mam taky cerny oboci a tmave hnedy vlasy, knirek sem dlouho prehlizela, ale kdyz me to zaclo hodne stvat, poridila sem si odbarvovac chloupku od mako butterfly. To je jen ma rada, kdybys o tom premyslela. Jinak oboci mas krasny, husty.. chvalim.

    OdpovědětVymazat

Návštěvy