středa 7. září 2011

NARS v Česku!
































     Mám toho dneska hodně co říct, ale ze všeho nedříve bych to chtěla uvést tím, že jsem  nadšená z dnešního odpoledne, kdy jsem měla tu možnost navštívit představení NARS kosmetiky.
     Někteří z vás NARS možná neznáte, a proto bych ji napřed trochu představila. Je to americká značka založená Francouzem Francoisem Narsem. Ten se narodil v jižní Francii a už odmalička se zajímal o módu a kosmetiku. Po absolvování pařížské Carita Makeup school líčil pro fotografa Paola Roversiho a následně se přesunul do New Yorku. Působil i jako fotograf pro Vanity fair, Marie Claire nebo Harper's Bazaar a momentálně si sám fotí všechny své kampaně. Po jeho působení u značek jako Versace coby vizážista se rozhodl vytvořit svou vlastní řadu kosmetiky, a tak v roce 1994 navrhl kolekci rtěnek u Barney's New York. Od té doby se NARS rozrostla a dnes nabízí více jak 400 různých produktů. Vytváří jak výrazné a "šíleně" barevné produkty, tak i produkty klasické a "chic". A jen tak pro zajímavost; NARS je jednou z 10 nejprodávanějších značek v USA a každých 30(!) vteřin se prodá jedna jejich rtěnka. A víte, co je taky zajímavé? Že Česko je druhou zemí v Evropě, kde byla tahle značka v Sephoře uvedena.
     Zpátky do Musea Kampa (tam se představení konalo). Já, Agnes, Paulinna, Pavlína z Pancakemix, Dania z Daniaonthestreet a Adela z Inadequate cliché jsme byly přivítány paní Vosatkovou ze Sephory, pak přišla Rachel Kanarowski, představila nám Helenu Sampson z NARS a po chvíli jsme se odebraly do místnosti, kde se konala samotná prezentace. Během ní nám Helena představila celou značku, její historii a jejich nejikoničtější produkty jako tvářenku Orgasm nebo multifunkční líčidlo v tyčince, načež před námi pak vizážista (myslím, že se jmenoval Nicholas...milý Francouz s vtipnou angličtinou) nalíčil modelku. Po prezentaci jsme si s ním ještě povídaly a on nám představil všechny možné produkty, včetně dokonce už vánoční kolekce! Také jsme se ho vyptávaly na různé tipy&triky, třeba jak zařídit, aby vám dlouho vydržela rtěnka (napudrovat rty, nanést rtěnku, obtisknout do papírového ubrousku a nanést znova) nebo jak na to, aby vám vydržely dlouho stíny (používat pod ně primer, což je jakoby podkladový make-up). Také jsme si mohly všechny vystavené produkty prohlédnout a vyzkoušet, čehož jsem hned využila. Nejvíc mě asi zaujaly rozjasňovače Orgasm, které můžete vidět na první fotce (díky kterým jsem měla pořádně rozjasněnou ruku!), úžasně barevné rtěnky, multifunkční líčidlo v tyčince, co funguje jako tvářenka&stíny&rtěnka v jednom a make-up Sheer glow. Při odchodu jsme pak dostaly taštičky s produkty, ze kterých jsem víc než naprosto nadšená a nemůžu se dočkat, až vám je postupně ukážu a představím. Nebude to ale dneska, abyste zůstali napnutí!

Díky moc Módní unii za pozvání!







11 komentářů:

  1. škoda, že se bude prodávat jen v Sephoře :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jáj, tak to ti fakt závidím, NARS totiž úplně miluju z videií na youtube! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Páni,tak to něco musím vyzkoušet a těším se až nám uděláš recenze :)!

    OdpovědětVymazat
  4. udělej recenze :) hlavně rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  5. to mám radost, že do česka dorazila další pořádná značka!

    OdpovědětVymazat
  6. super, už dlhšie rozmýšľam nad kúpu niečoho od tejto značky, i keď u nás v SR sa dá zohnať iba cez net.
    Bohužiaľ my nemáme nič ako Sephora, až na nejaké parfumérky, u nás je sranda niečo zohnať :)
    vyzerá to super. Hlavne rúže, väčšinou používamniečo na pery počas dňa sa mi už ani zbytočne nechce zaťažovať oči a pod.

    OdpovědětVymazat
  7. muselo to být skvělé:) na NARS slýchám/čítám chválu už dlouho,tak asi něco vyzkouším:)
    těším se na recenze:)

    OdpovědětVymazat
  8. a kolko ta kozmetika cca stoji?
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. TAK to muselo byt urcite super uprimne zavidim:) Rada by som daco vyskusala:)

    Inak pozyvam ta moju prvu giveaway - parfum CK!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Prosím klikněte na http://ourdisasterworld.blogspot.com/ ...máme první články a hodily by se nám čtenáři..děkuju moc:)

    OdpovědětVymazat

Návštěvy