pátek 7. října 2011

Jak na to: make-up na večerní módní přehlídku



































Přeju pěkný páteční večer. Nevím, jaké jste měli odpoledne vy, ale to moje bylo ve znamení příprav; před chvílí jsem se totiž vrátila z přehlídky Kláry Nademlýnské v rámci Designblok Dreft Fashion Week! Ale ještě předtím, než vám ukážu nějaké fotky z přehlídky, mám pro vás tutoriál na můj večerní make-up!

1.)Protože chci, aby mi make-up dlouho vydržel, ještě pod něj jsem použila primer od Nars. Musím říct, že to vážně funguje; make-up opravdu vydrží déle a navíc vypadá třeba i po 7 hodinách dobře. Primer aplikuju po celém obličeji, i na víčka; i stíny pak vydrží déle. Po primeru jsem použila make-up Acnecover od Dermacol, zafixovala ho mým pudrem-oblíbencem od Flormal a na tváře aplikovala tvářenku od Elf.

2.)Teď jsou na řadě oči! Jako první jsem použila bílý, lehce třpytivý stín od Oriflame. Ona je to vlastně ve skutečnosti rtěnka, ale já ji používám jako stín a podle mě to funguje skvěle! Nanesla jsem ho po celém víčku, nejvíc do vnitřního koutku a pod oblouk obočí. Potom jsem na víčko nad horní linku vklepala trochu Nars vínové tužky určené na rty (kterou opět používám na oči) a rozetřela.

3.)Pak přišly na řadu linky (použila jsem tužku od Yves Rocher, kterou používám opravdu hodně, což na ní je asi vidět. Ale přece ji nevyhodím jen proto, že už je chudáček takhle malinká!); začínala jsem silnější linkou od vnějšího koutku a pomalu ji zužovala do vnitřního. Nijak jsem to ale nepřeháněla, žádné oči alá Amy Winehouse.

4.)Horní víčko je hotové, teď dolní linka. Na tu už jsem jen opět vklepala trochu Nars tužky na rty a rozetřela štětečkem směrem do vnějšího koutku. Pak jsem použila fialový a růžovy stín z Hello kitty paletky. Tyhle dvě barvy jsem jenom lehounce vklepala pod dolní řasy a stejně jako předtím tužku jsem je štetečkem rozetřela lehce směrem ven. No a teď už zbývá jen řasenka; používala jsem řasenku od S-he Stylezone.

5.)Máme skoro hotovo. Ale teď skoro nejdůležitější věc-rtěnka! Používala jsem super výraznou červenou od Nars, na večer si to můžu dovolit :)

12 komentářů:

  1. podla mna by si si mala nechat narast obocie a nechat si ho vytrhat profesionalom :)

    OdpovědětVymazat
  2. myslím, že by s očima vynikla spíše víc do fialova rtěnka, ale jinak se mi to moc líbí a tobě to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  3. ta rtěnka je uzasná!
    a ty tvoje vlasyyy:)

    OdpovědětVymazat
  4. oči veľmi pekné, ale ten rúž mi trochu prekáža, síce farba je pekná

    OdpovědětVymazat
  5. Strášně moc ti to sluší! :) Akorát mi přijde, že vypadáš tak na 19... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kate: stačilo by i vyčesat kartáčkem na zuby(:D) nebo starou řasenkou...
    ale moc pekne naličení!!!,))

    OdpovědětVymazat
  7. ta rtěnka je božská !!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. ta rtěnka má nádherný odstín, taková krásná rudá barvička :)

    OdpovědětVymazat
  9. sluší! a oči jako Amy bych chtěla někdy zkusit:)

    OdpovědětVymazat
  10. jsi hrozně moc krásná,fakt!:)))
    ta rtěnka má skvělou barvu!

    OdpovědětVymazat
  11. Ta červená matná rtěnka je skvělá. Škoda, že mě červená rtěnka nesluší:( Což se ovšem nedá říct o Tobě, protože Ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat

Návštěvy