úterý 4. října 2011

Kosmetická recenze: Make-up Dermacol Acnecover
































(Může se zdát, že je ho docela málo, tak jen fotka pro porovnání)

    Přeji pěkný úterní večer všem! Dneska mám pro Vás takový rychlejší článek, a to recenzi na make-up Acnecover od Dermacol. Tenhle make-up jsem si poprvé koupila přibližně před rokem a půl a od té doby ho je mým oblíbencem. Mezitím jsem samozřejmě vyzkoušela i jiné make-upy, ale musím říct, že tenhle mám vážně ráda. Obsahuje olej z australského čajovníku, který má působit na pleť protizánětlivě a tudíž by měl zabraňovat tvorbě akné. Nedokážu úplně posoudit, zda to vážně funguje (s akné nemám žádné zásadní problémy), ale řekla bych, že spíš ano; rozhodně mé pleti nijak neuškodil. Má trošku hutnější a jakoby mastnější strukturu, což mně ale docela vyhovuje. Skvěle kryje, dobře se roztírá a hezky voní. Další věc, co mi na něm vyhovuje, je to, že mi nejsvětlejší odstín naprosto sednul, což se o některých "nejsvětlejších odstínech" u jiných make-upů říct nedá; používáte "ivory" a stejně vypadáte jak z doby Bronzové.
     Takže sečteno podtrženo, pokud v drogériích hledáte levný, ale zároveň kvalitní make-up, tenhle doporučuju! Nemůžu sice zaručit, že sedne každému, ale já jsem s ním vážně hodně spokojená!
Fotky s ním "v akci" (tím myslím fotky, kde ho mám na obličeji) pro Vás dneska nemám; budete si muset počkat na pátek, kde ho budu používat v tutoriálu (na který se mimochodem hodně těším, jdu na módní přehlídku:)

P.S. Přidejte si mě i na Facebooku!

4 komentáře:

  1. tenhle make-up jsem měla taky a byl dobrý fakt, jen mi vadilo že je právě mastnější, vždycky jsem ho musela víc než normálně přepudrovat.

    OdpovědětVymazat
  2. make-up od Rimmel mám doma ♥ a jsem sním moc spokejená !! Jen mi trochu vadí jak je mastný

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ja pouzivam krycie kremy od oriflame a tie su tiez fajn...za tu cenu ;)

    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Používám ho a jsem spokojená :) jen na to akné moc nepůsobí ^^

    OdpovědětVymazat

Návštěvy