pondělí 24. října 2011

Recenze: L'Oreal hloubkově čistící peelingový gel































Ahoj! Po delší době jsem tu zase s něčím týkajícím se kosmetiky. Nebude to ale žádná dekorativní kosmetika, ale něco na čištění pleti.  L'Oreal hloubkově čistící peelingový gel proti černým tečkám jsem si koupila asi před dvěma měsíci. Tenkrát jsem strávila v drogerii u regálu s všemi těmihle přípravky asi půl hodiny. Stála jsem tam, koukala na všechny ty tuby a obaly, vyndavala z regálů, prohlížela a pořád jsem se nemohla rozhodnout, co si teda vlastně pořídím. Chtěla jsem něco od Neutrogeny, protože ji ještě nemám ozkoušenou, ale na výrobek, který jsem chtěla, jsem předtím našla na internetu takové smíšené recenze, a tak jsem se nakonec rozhodla pro tenhle od L'Orealu. Už v názvu gel slibuje, že je určen na eliminaci černých teček a také se na obalu píše, že 93% žen po jeho použití vážně pocítilo rozdíl. No, těžko říct, jestli bych se do tohohle čísla také započítala...































Tady jsem se pro vás vyfotila bez make-upu (snad to přežijete!), abyste viděli, jak vypadám po dvouměsíčním používání tohohle přípravku.































Gel obsahuje peelingové částečky, které jsou ale malinké, a proto by nemělo vadit gel používat i denně, jako ho používám já. Já ho vlastně používám i jako na odlíčení večer ve sprše, na což funguje, všechen make-up smyje. S tím bojem proti černým tečkám už to ale podle mě tak slavné není. Mám takovou normální smíšenou pleť, nemůžu si nijak stěžovat. Občas semtam nějaký ten pupínek a pár černých teček na nose. No a právě kvůli tomu jsem si ho koupila. Ne že by vyloženě nefungoval, to zas říct nemůžu, ale mám prostě pocit, že po poměrně dlouhé době používání nějakou extra změnu nevidím.
Takže: pokud hledáte něco vyloženě na černé tečky, tohle vám asi úplně nedoporučím. Doporučili byste něco vy mně? Co je vaše ověřená a fungující kosmetika na čištění pleti??

13 komentářů:

  1. Já mám s celkem problematickou pleť a vyzkoušela jsem všechno od Vichy až po Niveu, teď používám grepovou Neutrogenu, zelenou Mask of Mangaminty od Lushe a 1x měsíčně jdu na kosmetiku a myslím že rozdíl je docela znát, teček mám minimum. Chce to hlavně pravidelně čistit no :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám pocit, že na černé tečky nepomáhá vůbec nic :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mne na černé tečky nepomáhá snad nic :-(

    OdpovědětVymazat
  4. já na černé tečky používala takové ty náplasti od Nivea..poprvé paráda, ale jak už sem si koupila další balení tak už to vubec nefungovalo :(

    OdpovědětVymazat
  5. ja som to používala a vôbec mi to nepomohlo, ale celkom tie naplaste pomáhajú. Inak nepoznám nič iné čo by ma bodiek zbavilo.

    OdpovědětVymazat
  6. já používám od Lorealu tenhle peeling (http://www.zbozi.cz/vyrobek/cistici-peeling-perfect-clear-pure-zone-150-ml/) a je to ten nejlepší peeling jaký jsem kdy měla. používám ho každý den, je krásně větrový, nijak pleť nedráždí, nevysouší nic.. a myslím si že mi doopravdy hodně pomohl asi právě kvůli tomu že jsem ho ty první dny používala opravdu každý den (nejlepší to je po horké sprše kdy máš póry otevřené). můžu ti ho jedině doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  7. vzdy je treba robit veci hlavne poriadne a dost dlho, nie ze dva dni sa snazim a potom kaslem na to. Super si o tom napisala a nenamalovana si rovnako krasna:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. a nevysušuje ti to veľmi pleť? ja som mala podobný peeling/čistiacy gél/maska jeden garnier a jeden balea ale môžem ich používať najviac tak dvakrát do týždňa, inač mám úplne vyschnutú pleť

    OdpovědětVymazat
  9. Lavender:
    Nene...Sice nevysušuje, ale moc nefunguje.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. taky jsem ozkoušela a moc jsem s nim spokojená nebyla
    Zrovna pořádám na blogu giveaway, třeba se budeš chtí zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. nejlepsi lush magnaminty, to vytahne fakt vsechen bordel z pleti

    OdpovědětVymazat

Návštěvy