pátek 28. října 2011

Kosmetická recenze: Gabriella Salvette Giant Volume
































Řasenky. Na trhu je jich nepřeberné množství, vyrábí je snad každá kosmetická značka a je hodně těžké si vybrat tu svoji. U make-upu obecně často platí rovnice "vyšší cena=vyšší kvalita". Podle mě tomu tak ale u řasenek není, o čemž jsem se tentokrát opět přesvědčila.
Původně jsem si chtěla koupit nějakou od Bourjois, jenže jsem se zas úplně ztratila ve všech možných recenzích. Někdo říkal, že je skvělá tahle a tahle, další zase tvrdil, že přesně tahle je úplně na nic, a že je to ta nejhorší řasenka, kterou kdy měl. Takže jsem se prostě vydala do drogérie a šla očíhnout nabídku. U stojanu Gabriella Salvette měli spoustu řasenek za hodně málo peněz, a tak jsem se rozhodla jednu vyzkoušet. A jsem na 100% spokojená! Má obří kartáček, neslepuje, nehrudkuje. Slovo "giant" je tady opravdu na místě, dokonce se mě kamarádka zeptala, jestli mám nalepovací řasy:)































Navíc uvnitř tubičky opravdu něco je; připadá mi totiž, že některé řasenky jsou už na začátku skoro prázdné. A nejlepší je, že mě stála krásných 89 Kč-no nekupto! Takže pokud hledáte nějakou opravdu dobrou řasenku, která nezrujnuje vaši peněženku, tuhle můžu fakt doporučit!


P.S.Jsem taky na FACEBOOKU!

13 komentářů:

  1. já většinou sáhnu po první řasence kterou doma najdu :D a souhlasím s tebou že někdy ty nejlevnější řasenky jsou nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  2. s tím mám taky vždycky problém koupit si nějakou super řasenku, hlavně se vždycky bojím že bude na nic a já za ní vyhodím 200, 300... a co potom, můžu se s ní leda tak vyfotit :D

    OdpovědětVymazat
  3. uz jsi druha, kdo mi ji chvali, takze az priste budu vybirat, tak uz vim jakou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řasenku mám už asi měsíc a nedám na ní dopustit, mám ráda, když mi řasenka dokáže vykouzlit řasy konkurující i mrkací panně a tahle to jako jedna z mála dokáže:-)

    OdpovědětVymazat
  5. tak tuhle moc rada vyzkousim :)
    ja nyni pouzivam od Loreal Million Lashes (dochazi mi uz) a ta je teda pekelne dobra :) ale prilis finance narocna...

    OdpovědětVymazat
  6. jůůů a vyfotíš nám ji na sobě??? :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že jsi ji nevyfotila life :/ vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. neukážeš nám ju na očkách
    ps: máš krásny lak na nechtoch

    OdpovědětVymazat
  9. mám ji už asi pět měsíců a pořád je skvělá! nejlepší je :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som väčšinou siahala po tých drahších, s presvedčením že budú lepšie. Ale ako tak čítam, prizriem sa tomu pdoorbnejšie, vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  11. ja som si ju dnes kupila na tvoje odporucanie, kefka je uzasna, len neviem ci mi dali prazdnu, ale nemam pocit zeby v nej bolo vela naplne :)) uvidime, mozno len tym ze sa tazsie vytahuje, dufam :)

    OdpovědětVymazat
  12. taky jsem už ji měla a byla jsem s ní taky opravdu spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  13. škoda, že jsem si tuhle recenzi nepřečetla dřív, už jsem si koupila novou řasenku..a docela drahou, ale díkybohu s ní jsem spokojená =)

    OdpovědětVymazat

Návštěvy